Tyylikkäät asut treeniin ja arkeen

Posted by admin on June 21, 2018 in blog |

Biancaneve on urheilu- ja esiintymisvaatteisiin suuntautunut nettikauppa. Se tarjoaa mm. urheilutrikoita, leggingsejä ja shortseja, yläosia kuten toppeja, takkeja ja paitoja sekä asusteita kuten pipoja, säärystimiä ja lippiksiä, fitnessbikinejä, vesipulloja jne.

Tyylikkäät asut treeniin ja arkeen

Biancaneve valmisti aluksi esiintymisasuja esim. taitoluistelijoille, mutta nykyisin se on laajentanut tuotevalikoimaansa myös muihin sporttisiin tuotteisiin. Monissa vaatteissa on mukana yhä Biancanevelle ominaiset strassikirjailut. Kauniin ja sporttisen tyylin vuoksi nämä vaatteet sopivat käytettäväksi myös treenien ulkopuolella, sillä ne sopivat yhtä hyvin myös sporttiseen katutyyliin.

Biancaneve on panostanut tuotteisiinsa ja jokaista saumaa ja yksityiskohtaa on mietitty niin, että käyttäjän parhaat puolet korostuvat tuotteita pidettäessä. Biancaneven vaatteissa voi siis tuntea olonsa mukavaksi ja itsevarmaksi. Kankaat ovat laadukkaita ja silkkisen pehmeitä, eivätkä ne nukkaannu kovassakaan käytössä. Ne ovat kevyitä päällä ja pysyvät hyvänä useista pesukerroista huolimatta. Kaikki vaatteet on myös valmistettu Suomessa, joten ne ovat varmasti laadukkaita ja myös eettisiä. Biancaneve valmistaa vaatteita myös mittatilaustyönä, esimerkiksi asuja fitnesskisoihin, tanssi- tai luistelukisoihin ja muihin vastaaviin. Biancaneveen kannattaa olla yhteydessä, mikäli haluaa itselleen uniikin ja kauniin asun, joka varmasti sopii myös omiin mittoihin. Biancanevellä on Tampereella myös oma myymälä, jossa tuotteita on myös mynnissä.

Osta treenivaatteet edullisemmin alennuskoodilla

Biancanevessä maksutapoina käyvät Paypal, Klarna, Visa, Mastercard, UnionPay ja muut suuret luottokortit. Tuotteet toimitetaan joko kirjeenä tai postipakettina lähimpään postiin tai postin pakettiautomaattiin. Jos tuotteen toimittamisella on kiire, kannattaa valita DHL Express, jonka avulla paketin saa kotiin jo seuraavana arkipäivänä. Tämä toimitustapa on myös täysin ilmainen, jos tilauksen arvo ylittää 150 euroa. Muista postikuluista veloitetaan kulloinkin voimassa olevan hinnaston mukaan. Postikulujen hinta paljastuu kassalla, kun kone laskee automaattisesti tilaukselle postikulut. Tuotteilla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus, mikäli se on täysin myyntikuntoinen. Jos tuote on mittatilauksena tehty, sillä ei ole palautusoikeutta. Kassalla voi lisätä tilaukseen myös alennuskoodin. Biancaneve alennuskoodi kirjoitetaan tai liitetään sille varattuun tilaan kassasivun oikeassa alalaidassa, tuotelistauksen alapuolella. Kun olet syöttänyt koodin, järjestelmä laskee tilaukselle uuden alennetun hinnan.

Biancaneven alennuskoodeja voi löytää esimerkiksi heidän sosiaalisen median sivuilta. Myös osoitteessa cupoconcept.fi löytyy uusin ja toimiva alennuskoodi. Klikkaa linkistä ja katso lisää. Alennuskoodilla voit saada usean kymmenen prosentin alennuksen Biancaneve tilauksestasi. Voit uudistaa kerralla vaikka koko treenivaatekaappisi. Osta itsellesi muodikkaat ja kauniit, juuri sinun parhaita puolia korostavat treenivaatteet Biancanevesta. Myös treenaaminen muuttuu hauskemmaksi, kun päällä on uudet ja tyylikkäät vaatteet. Voit hyöyntää myös monen muun nettikaupan alennuskoodit Cupoconcept.fi osoitteesta. Siellä on suuri valikoima toimivia alennuskoodeja, joiden avulla säästät selvää rahaa tilauksistasi. Alennuskooditilanne kannattaa aina tarkistaa ennen tilauksen maksamista, sillä mikäpä onkaan nettishoppailijasta mukavampaa kuin säästää vielä hieman lisää ja mikä parasta, omalta kotisohvalta käsin.

Copyright © 2017-2020 Ekokymenlaakso All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.