Toimiston vuokraaminen

Posted by admin on November 18, 2017 in blog |

Toimiston vuokraaminen on helppoa MatchOfficen kautta. Sivuilta löytyy paljon erilaisia toimistovaihtoehtoja ympäri Suomen. Saatavilla on kaiken kokoisia tiloja sekä aivan kaupunkien ydinkeskustoista että esimerkiksi maakunnista. Syöttämällä hakuehtoja kenttiin, pääsee rajaamaan tulosten joukkoa. Klikkaa tästä ja tutustu valikoimaan.

Toimisto vaikuttaa työntekijöihin

Hyvän ja yrityksen toimialaan sopivan toimiston valinta on ensiarvoisen tärkeää, sillä toimistotilat vaikuttavat yrityksen työntekijöiden työtehoon ja tyytyväisyyteen. Toimiston tulisi olla myös sellainen, että se sopii yrityksen toimialaan ja mahdollistaa työntekijöiden työn tekemisen parhaalla mahdollisella tavalla. Toimisto on myös yksi erottautumistapa kilpailijoista ja omaa mielenkiintoista toimistoratkaisuaan voi tuoda nykyisin esiin esimerkiksi sosiaalisessa mediassa. Hyvä toimisto ja sijainti keskeisellä paikalla voi olla kilpailuetu, jonka avulla yritys voi houkutella osaavia työntekijöitä.

Toimistoa valitessa kannattaa huomioida se, miten työntekijät saapuvat sinne. Sijainti kaupungin keskustassa voi olla hankalaa, jos työntekijät liikkuvat paljon omilla autoillaan ja joutuvat tekemään esimerkiksi asiakaskäyntejä paljon. Keskustaan pääsee kuitenkin hyvin julkisilla kulkuneuvoilla, joten jos työntekijät ovat tottuneet tähän, keskusta voi olla hyvä maantieteellinen sijainti. Keskusta on myös siinä mielessä hyvä, että mikäli toimistoon tulee paljon asiakkaita ja kumppaneita vierailulle, on sinne helppo päästä. Toisaalta sijainti keskustassa voi olla kallis. Erityisesti suuret toimistotilat kaupungin keskustassa voivat olla hyvinkin kalliita. Tämän vuoksi monet keskustassa toimivat yritykset ovat alkaneet suosimaan toimistohotelleja, jotka tarjoavat joustavia tilaratkaisuja ja tähän toimintaan liittyviä palveluja edullisesti. Toimistohotellista voi vuokrata tilojen lisäksi esimerkiksi postituksen, aulapalvelut, kiinteistöhuollon, tietoteknisen osaamisen ja edustustilat. Myös sisustuksen voi pyytää tiloihin valmiiksi, jolloin yritys pääsee keskittymään vain itse asiaan eli omaan ydintyöhönsä. Toimistotiloja ja –hotelleja vertaillessa kannattaa tehdä laskelmia mitä eri palvelujen ostaminen tulee maksamaan yhdessä ja erikseen.

Tuo esiin arvoja

Toimistotilat ovat myös erittäin tärkeät henkilöstön hyvinvoinnin kannalta. Tiloissa olisi hyvä olla jotkin sosiaalitilat, joissa voi viettää taukoja ja esimerkiksi vaihtaa ideoita työntekijöiden kesken. Mikäli toimistotiloissa ei voi lounastaa yhdessä, olisi hyvä että niissä olisi jokin muu tila, jossa sosiaalinen kanssakäyminen on mahdollista. Kannattaa myös miettiä, onko avokonttori vai suljetummat pienemmät toimistohuoneet parempi vaihtoehto työtehon kannalta. Toimistoon voi tuoda myös persoonallisia elementtejä ja tuoda esiin esimerkiksi yrityksen arvoja. Esimerkiksi ekologisuus voi näkyä toimiston sisustusratkaisuissa ja sijainnissa. Hyvät kulkuyhteydet julkisilla ja polkupyörällä sekä kierrätetyt toimistokalusteet toteuttavat näitä arvoja käytännössä ja luovat esimerkkiä myös henkilökunnalle.

Toimistoja on saatavilla hyvin ja niitä myös rakennetaan koko ajan erityisesti pääkaupunkiseudulle. Helsinkiin on nousemassa useampi isompi business-keskus, jossa on tarjolla kaikenlaista toimistotilaa. Toimistoa mietittäessä kannattaakin pohtia sijaintia myös synergiahyötyjen kannalta. Toimisto, joka on lähellä saman henkisiä yrityksiä ja esimerkiksi yliopistoja, voi olla hyvä ratkaisu vaikkapa startup-yrityksille. Toimistotilat auttavat parhaimmillaan yritystä eteenpäin ja verkostoitumaan muiden kanssa.

Copyright © 2017-2020 Ekokymenlaakso All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.